Το Blog

Καλώς ήρθατε στο blog της Nova Glass.

Δημιουργήσαμε αυτό το blog με σκοπό να σας ενημερώνουμε με ενδιαφέροντα άρθρα και να σας προσφέρουμε χρήσιμες πληροφορίες, προτάσεις και ιδέες που αφορούν το χώρο που ειδικευόμαστε: τις κατασκευές από γυαλί και καθρέφτη!

Παράλληλα μέσα από αυτές τις σελίδες θα παρουσιάζουμε επιλεγμένες κατασκευές και προϊόντα της NovaGlass με αναλυτικές πληροφορίες και εικόνες.

Αν θέλετε να μείνετε συντονισμένοι με κάθε νέα ανάρτηση που θα κάνουμε, ακολουθήστε μας στο facebook όπου δημοσιεύουμε κάθε ενέργεια της εταιρίας.


Σχετικά με την εταιρία

Η NovaGlass  είναι μία ελληνική βιοτεχνία που δραστηριοποιείται στον τομέα των γυάλινων κατασκευών όπως καθρέπτες μπάνιου, καμπίνες μπάνιου, κρύσταλλα fusing, κρύσταλλα τρίπλεξ και κρύσταλλα με ψηφιακή εκτύπωση για την επένδυση κουζίνας, κρύσταλλα πυράντοχα, γυάλινα μπαλκόνια, στέγαστρα, νιπτήρες, αλλά και διάφορες κατασκευές με βάση το βιτρώ και το fusing glass.

Η εταιρία διαθέτει αυτόνομη γραμμή παραγωγής και διοχετεύει στην αγορά ποιοτικά προϊόντα στις καλύτερες δυνατές τιμές. Διαθέτει δύο καταστήματα, στη Νίκαια Αττικής και στο Τυμπάκι Κρήτης, τα οποία εκτός από μονάδες παραγωγής διαθέτουν και  έκθεση με όλες τις γυάλινες κατασκευές που προσφέρουν.


NovaGlass
www.novaglass.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: