30 Ιουλ 2018

Extra Clear κρύσταλλα και καθρέπτες! Υπερδιάφανη όψη και πολυτέλεια !


Υπερδιάφανο κρύσταλλο…  Δεν είναι κάτι καινούργιο, για πολλούς όμως είναι άγνωστο. Όσοι το γνωρίζουν το προτιμούν για διαφορετικούς λόγους. Γνωστό με την ονομασία Extra Clear. Τι είναι αυτό; Με δύο λόγια είναι κρύσταλλο που δεν πρασινίζει!


Σύγκριση απλού και extra clear κρυστάλλου σε πάχος 10mm

Κάποιοι θα πουν:  Μα καλά, τα κρύσταλλα πρασινίζουν; Και όμως ναι! Τα κλασικά κρύσταλλα που χρησιμοποιούνται πρασινίζουν και γίνεται αντιληπτό όταν τα βάλουμε δίπλα-δίπλα. Τότε η διαφορά γίνεται αισθητή. Αυτή είναι μια εγγενής ιδιότητα των κλασικών κρυστάλλων, όπου συμβαίνει για το λόγο του ότι η άμμος από την οποία κατασκευάζονται περιέχει σίδηρο και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να πρασινίζουν. Στα κρύσταλλα μεγαλύτερου πάχους είναι πιο έντονο το φαινόμενο.
Η διαφορά του Extra Clear κρυστάλλου σε σχέση με το απλό είναι στην περιεκτικότητα του σιδήρου.

Η άμμος από την οποία κατασκευάζονται περιέχει έως και 10 φορές λιγότερη ποσότητα σιδήρου. Τα κλασικά κρύσταλλα περιέχουν 10% οξείδιο του σιδήρου ενώ τα Extra Clear 1%.


Κάποιες άλλες εμπορικές ονομασίες των υπερδιάφανων κρυστάλλων είναι αυτές:
Ultra Clear, Diamant, Ultrawhite, Optiwhite, Starfire, Starlite, Krystal Clear και Eurowhite


Ένα από τα  πρώτα σπίτια που έκαναν χρήση αυτών των κρυστάλλων ήταν το εντυπωσιακό Fallingwater το 1939 το οποίο το σχεδίασε ο αρχιτέκτονας Φρανκ Λόιντ Ράιτ.

Χρησιμοποιήθηκαν κρύσταλλα extra clear εξ΄ολοκλήρου και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό


Ποια τα πλεονεκτήματα;

Τα πλεονεκτήματα αυτών:

1. Υψηλότερη διαφάνεια από το κλασικό κρύσταλλο
2. Υψηλότερη διαπερατότητα ενέργειας και φωτισμού
3. Λιγότερο πρασίνισμα από τα κλασικά
4. Βελτιωμένη απόδοση των χρωμάτων


Εφαρμογές 

Τα κρύσταλλα Extra Clear έχουν τις ίδιες ιδιότητες με τα κλασικά. Μπορούν να γίνουν Securite ή Triplex και επίσης χρησιμοποιούνται για την κατασκευή καθρεπτών. Οι καθρέπτες Extra Clear έχουν πλεονέκτημα στην απόδοση των χρωμάτων του ειδώλου χωρίς να αλλοιώνονται τα αντικείμενα που αντικατοπτρίζουν και αυτό τους κάνει εντυπωσιακούς στο χώρο που τοποθετούνται.  Έχουν πάχος 6mm, ενώ οι κλασικοί καθρέπτες έχουν πάχος έως 5mm.


Καθρέπτης Extra Clear με αμμοβολή και φωτισμό Led.
Δείτε τον στο e-shop μας

Μια ιδανική χρήση καθρέπτη Extra Clear είναι στους καθρέπτες Hollywood που οι απαιτήσεις είναι αυξημένες για το Μακιγιάζ.Καθρέπτης Extra Clear Hollywood για μακιγιάζ


Καμπίνες μπάνιου 

Οι κατασκευές καμπινών μπάνιου θα πρέπει να είναι Extra Clear εάν επιθυμούμε το μέγιστο οπτικό αποτέλεσμα, γιατί στις περιπτώσεις αυτές τα κρύσταλλα έχουν μεγάλο πάχος 10mm και το πρασίνισμα είναι πιο εύκολα αντιληπτό.


Καμπίνα μπάνιου ανοιγοσυρόμενη με κρύσταλλο Extra Clear.

Τα κρύσταλλα είναι ένα κομμάτι αναπόσπαστο στην σύγχρονη ζωή. Υπάρχουν σχεδόν παντού και σε κάποιες περιπτώσεις ζητάμε το κάτι παραπάνω από αυτά. Εκεί έρχεται το κρύσταλλο Extra Clear να καλύψει το κενό. Η τεχνολογία προχωράει και τα σύγχρονα μέσα που διαθέτουμε, μας έχουν δώσει την δυνατότητα να έχουμε ένα πιο εξελιγμένο τύπο κρυστάλλου, το Extra Clear, το οποίο απευθύνεται σε επαγγελματίες και μη,  μα πάνω απ΄ όλα σε ανθρώπους που αγαπούν την ποιότητα και την πολυτέλεια στον χώρο τους!


Στείλτε μας με e-mail στο info@novaglass.gr τις διαστάσεις του χώρου σας και φωτογραφία για προσφορά καθρέπτη ή καμπίνας !

Τηλέφωνο επικοινωνίας:2104326646

Δεν υπάρχουν σχόλια: