13 Μαρ 2018

Η νέα τάση στις καμπίνες ντουζιέρας είναι εδώ!!!


Στο μπάνιο σιδηροκατασκευή?  Κι αν σκουριάσει?
Όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, στην παρακάτω φωτογραφία δεν υπάρχει σιδηροκατασκευή!  Βλέπετε το αποτέλεσμα ψηφιακής κεραμικής εκτύπωσης πάνω στο γυαλί.


Ανοιγόμενη καμπίνα ντουζιέρας με κεραμική βαφή σε μαύρο.
Επισκεφτείτε την στο e-shop μας !Σας παραθέτουμε τα εξαρτήματα που συγκρατούν τα κρύσταλλα, και αυτά σε μαύρη ηλεκτροστατική βαφή. 
Μαύρος μεντεσές συγκράτησης δύο κρυστάλλων (ορειχάλκινος).
Δείτε τον στο e-shop μας !
Μαύρος μεντεσές συγκράτησης κρύσταλλου σε τοίχο (ορειχάλκινος).
Δείτε και αυτόν στο e-shop μας !
Μαύρο ορειχάλκινο στήριγμα - τακάκι για τοποθέτηση τοίχο-γυαλί.
Μάθετε τα τεχνικά του στοιχεία στο e-shop μας !

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε ένα σταθερό walk-in  κρύσταλλο που έρχεται να ταιριάξει η μαύρη βαφή και τα μαύρα στηρίγματα σε αρμονία με τα μαύρα αξεσουάρ μπάνιου. Η τελική επιλογή της βαφής είναι δική σας είτε περιμετρικά είτε σε καρέ.
Τα κρύσταλλα είναι πάχους 10mm και ασφαλείας,  που σημαίνει ότι υποβάλλονται σε ειδική διαδικασία «ψησίματος» που θωρακίζει το χρώμα στο κρύσταλλο και εξασφαλίσει τόσο την αντοχή, όσο και την αποφυγή ατυχήματος στην εξαιρετική περίπτωση που σπάσουν.
Διαχρονικά και καινοτόμα,  τα νέα σχέδια των χρωματιστών καμπίνων έρχονται να ταράξουν τα «κλασικά» νερά στον χώρο του σχεδιασμού και της διακόσμησης του μπάνιου σας.  Συρόμενες ή ανοιγόμενες, τετράγωνες,  ορθογώνιες ή κουρμπαριστές,  κατασκευάζουμε όλες τις καμπίνες ντουζιέρας στα μέτρα σας και αν πιστεύετε ότι κάτι δεν γίνεται…  στις προκλήσεις λέμε πάντα ναι!Δείτε περισσότερες επιλογές σε καμπίνες μπάνιου στο e-shop μας!

Στείλτε μας με e-mail στο info@novaglass.gr τις διαστάσεις του χώρου σας και φωτογραφία για προσφορά !

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2104326646

Δεν υπάρχουν σχόλια: