27 Ιουν 2017

Ζητάτε πάντα πιστοποιημένα υλικά και εκπαιδευμένο προσωπικό?

Πιστοποιημένα υλικά από την Ευρωπαϊκή Ένωση
5 λόγοι που πρέπει να χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα υλικά για τοποθέτηση καμπίνας μπάνιου ή καθρέπτη μπάνιου και όχι μόνο:

1.    Όταν ο καθρέπτης κολληθεί με μη πιστοποιημένη ειδική σιλικόνη «μαυρίζει»,  χαλάει δηλαδή η αργύρωση στην πίσω πλευρά.
2.    Εάν τα ούπα δεν είναι πιστοποιημένα πολυμερίζονται – φθείρονται, με αποτέλεσμα οι βίδες πλέον να είναι στον αέρα και η στήριξη να είναι μηδενική.
3.    Εάν οι βίδες δεν είναι ανοξείδωτες σκουριάζουν, με αποτέλεσμα να κοπούν και η κατασκευή ή τμήμα αυτής να καταρρεύσει.
4.    Εάν οι σιλικόνες δεν είναι πιστοποιημένες  συσσωρεύονται μύκητες, μούχλα και δημιουργούνται μαυρίλες και κηλίδες. 
5.    Τα εργαλεία που χρησιμοποιεί ο τοποθετητής, πρέπει να είναι τα κατάλληλα, έτσι ώστε να αποφεύγονται οι ζημιές στα πλακάκια. 

Πιστοποιημένα υλικά τοποθέτησης

Ζητάτε πάντα τα υλικά τοποθέτησης, από χημικά και μεταλλικά-ανοξείδωτα αγκύρια μέχρι νάυλον βύσματα-ούπα, να είναι πιστοποιημένα. Όλα τα μέρη μίας κατασκευή είναι σημαντικά!  Εάν τα υλικά τοποθέτησης δεν ενισχύουν την ποιότητα και την αντοχή της κατασκευής,  τότε αυτή πολύ απλά... θα καταρρεύσει.

Αξιόπιστες εταιρείες

Άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό τοποθετεί με ασφάλεια ένα ευρύ φάσμα τύπων ντουζιέρας και κάθε είδους γυάλινες κατασκευές. Η εμπειρία αποτελεί ισχυρό σύμμαχο ενός τοποθετητή για να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη.  Και μην ξεχνάτε ότι η καλύτερη κατασκευή, το ομορφότερο δημιούργημα, μπορεί να καταστραφεί από έναν μη πιστοποιημένο τοποθετητή!

Η εταιρεία μας όλα αυτά τα χρόνια τοποθετεί με πιστοποιημένα υλικά υψηλών αντοχών (WURTHFISCHER, SIMSON) με σήμανση CE (Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης) σε σκυρόδεμα, πέτρα, τούβλο, πορομπετόν, γυψοσανίδα, δίνοντας λύση σε κάθε είδους κατασκευαστική ιδιαιτερότητα. 

Είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας.

Στεκόμαστε στο πλευρό σας και ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες σας υπεύθυνα και γρήγορα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: