22 Φεβ 2017

Οι γυάλινες κουπαστές προσδίδουν οπτική “ελευθερίας”!

Η Nova Glass σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τον προσωπικό ή τον επαγγελματικό σας χώρο.  Οι γυάλινες κουπαστές αποτελούν καινοτομία υψηλής αισθητικής που τα τελευταία χρόνια έχουν καταλάβει ένα μεγάλο κομμάτι στον χώρο των κατασκευών και της διακόσμησης. 

Μεταμορφώνουν τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά το γραφείο σας, το σαλόνι ή το μπαλκόνι γιατί η απουσία των πλαισίων και η διαφάνεια των κρυστάλλων προσδίδουν βάθος και ευρύτητα χωρίς κάποιο ορατό εμπόδιο. Οι γυάλινες κουπαστές σε εσωτερικό χώρο

Γυάλινες κουπαστές σε όροφο σε κατοικία στην Πεντέλη
Οι γυάλινες κουπαστές αποτελούνται από κρύσταλλα securite triplex 10+10 και ανοξείδωτα στηρίγματα με τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας.

Μεταμορφώνουν τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά το γραφείο σας, το σαλόνι ή το μπαλκόνι γιατί η απουσία των πλαισίων και η διαφάνεια των κρυστάλλων προσδίδουν βάθος και ευρύτητα χωρίς κάποιο ορατό εμπόδιο.
Προετοιμασία για τοποθέτηση.  Εύκολα, γρήγορα και καθαρά.

Λεπτομέρεια 1 :  Ανοξείδωτα στηρίγματα γυάλινων κουπαστών

Λεπτομέρεια 2 :  Ανοξείδωτα στηρίγματα γυάλινων κουπαστών Γίνονται ειδικές κατασκευές, προσαρμοσμένες απόλυτα στο γούστο σας.  Επικοινωνήστε μαζί μας και οι τεχνικοί μας στη Nova Glass θα χαρούν να προτείνουν λύσεις και σχέδια που θα καλύψουν τις ανάγκες σας!  Επισκεφτείτε το site μας και περιηγηθείτε στις ήδη τοποθετημένες κατασκευές μας!    

Δεν υπάρχουν σχόλια: