16 Δεκ 2014

Τοποθέτηση γυάλινου πάνελ- διαχωριστικού σε οδοντιατρείο

Φωτορεαλισμός-Τριασδιάστατη απεικόνιση
Τρισδιάστατη απεικόνιση του χώρου
πριν την κατασκευή
Όπως έχει παρατηρηθεί ένα μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων που επισκέπτονται έναν γιατρό, πριν ακόμα εισέλθει στο εξεταστήριο έχει καταβληθεί από άγχος και δυσφορία. Ένας καταλυτικός παράγοντας για την εξάλειψη του φαινομένου είναι να κατασκευάζονται ιατρεία με σύγχρονη αισθητική που να δημιουργούν ένα χαλαρωτικό περιβάλλον για τον ασθενή. Η εταιρεία NovaGlass ανέλαβε πρόσφατα την κατασκευή ενός γυάλινου πάνελ το οποίο διαχώριζε το χώρο αναμονής από το εξεταστήριο, σε ένα οδοντιατρείο. Στόχος ήταν, ο χώρος αναμονής να υποδέχεται τον επισκέπτη-ασθενή μέσα σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον που να το χαρακτηρίζει η ηρεμία και η υψηλή αισθητική.


Από τη μελέτη στην υλοποίηση

Σε συνεργασία με τη διακοσμήτρια που είχε αναλάβει το σχεδιασμό και την τρισδιάστατη απεικόνιση του χώρου (Art designer- επίβλεψη χώρου Ρένα Παπάζογλου), κατασκευάστηκε το γυάλινο διαχωριστικό με μία γυάλινη πόρτα. Όλα τα κρύσταλλα που τοποθετήθηκαν ήταν 10 mm ασφαλείας με ψηφιακή εκτύπωση. Για τη στήριξη της πόρτας επιλέχθηκε να εγκατασταθεί υδραυλικός μεντεσές επαναφοράς στο κάτω μέρος της, για να αποφευχθεί να εγκατασταθεί υποδαπέδιος μηχανισμός.


Πριν την τοποθέτηση του διαχωριστικού
Πριν την τοποθέτηση του διαχωριστικού

Κατα τη διάρκεια τοποθέτησης του γυάλινου διαχωριστικού

Γυάλινο διαχωριστικό με ψηφιακή εκτύπωση
Γυάλινο διαχωριστικό με ψηφιακή εκτύπωση

Γυάλινη πόρτα που επιτρέπει την είσοδο στο εξεταστήριο
Γυάλινη πόρτα που επιτρέπει την είσοδο στο εξεταστήριο

Γυάινη πόρτα μέσα στο εξεταστήριο
Γυάλινη πόρτα μέσα από το εξεταστήριο

Κρύσταλλο με ψηφιακή εκτύπωση
Κρύσταλλο με ψηφιακή εκτύπωση

Υδραυλικός μεντεσές επαναφοράς


Για οποιαδήποτε κατασκευή που θέλετε να υλοποιήσουμε μπορείτε να απευθυνθείτε στο εξειδικευμένο προσωπικό μας. Για πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 210 4326646, ή στείλτε μας e-mail στο info@novaglass.gr να σας στείλουμε προσφορά. Επίσης, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της NovaGlass και να περιηγηθείτε σε μια μεγάλη συλλογή φωτογραφιών από έργα που έχουμε αναλάβει να υλοποιήσουμε.

Επιμέλεια άρθρου: Πέτρα Καψάλη

Δεν υπάρχουν σχόλια: